Hjem » Guides » Puslespil » Puslespil til Ældre Mennesker – Puslespil med store brikker
puslespil til ældre

Puslespil til Ældre Mennesker – Puslespil med store brikker

Hvis du leder efter puslespil til ældre mennesker er dette siden for dig. Her kan du nemlig finde eksempler på de bedste puslespil til dårligt seende. Den primære grund til at man kan købe puslespil særligt velegnet ældre, er at synet forringes over tid.

Derfor vil de fleste puslespil, som er tiltænkt ældre, være med store brikker. Det er altså store puslespil brikker, som gør det nemt at lægge brikkerne – også med nedsat syn.

Dog er det ikke alle ældre som er dårligt seende. Det kan være du skal købe et puslespil til en i familien eller du selv er kommet op i årene og søger noget underholdning. Her kan vi anbefale vi store puslespil, som giver utroligt mange timers underholdning.

XL puslespil med store brikker

Indenfor genren af puslespil kan man købe de normale, men også dem som har ekstra store brikker. Disse er generelt gode til ældre som er dårligt seende, eller som puslespil til børn. De store brikker gør det nemlig nemt overskueligt, og betyder samtidig at man bedre kan se hvad der er på brikken.

Det er en meget vigtig pointe, når det kommer til puslespil, da hele formålet er at samle disse til et samlet mønster. Det nytter derfor ikke noget, hvis man ikke kan se brikkerne, sidan det er måden hvorpå man finder ud af hvilke der passer hvortil.

Hvis du leder efter puslespil med store brikker til ældre eller lignende, så skal du kigge efter markeringen XL. Rigtig mange webshops og butikker som forhandler puslespil bruger nemlig dette som en indikator for at brikkerne er store.

XL betyder ikke altid store brikker

Det kan være butikken har en sektion der hedder XL eller måske det står på pakken. Umiddelbart ville man gætte på at det hentyder til brikkerne, men det er imidlertid ikke altid tilfældet. Ofte så betyder dette nemlig blot at selve puslespillet er stort.

Det kan være et puslespil med 5000 brikker eller bare et puslespil med 500 brikker. Hvis du leder efter et med store brikker er det vigtigt at du undgår disse. Puslespil som er særligt mange brikker har nemlig samtidig små brikker. Det er ihvertfald ofte tilfældet.

Dog tilbyder disse store puslespil med masser brikker også en masse underholdning. Man kan nemlig bruge det i mange timer, eller endda uger. Det er sågar muligt at købe nogle som tager flere måneder at færdiggøre. Super sjovt, hvis man altså har tiden.

Secret Trail

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
49,00 78,00 til butik »

Secret trail puslespillet er lavet perfekt til ældre, hvor synet ikke er hvor det har været. Brikkerne er nemlig store, men selve spillet indeholder alligevel hele 100 brikker. Således vil der stadig være nogle timers underholdning, trods brikkernes størrelse.

Dette spil er desuden også godt til barn fra 6 år og op. Det er produceret af Castorland, som er kendt for at lave smukke puslespil, hvilket også kan ses på dette. På billedet ser man en smuk ung kvinde, som ridder på en enhjørning. Så hvis enhjørning puslespil er noget for dig, så er dette altså lige spillet for dig.

Puslespil i flotte farver med katte

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
109,00 138,00 til butik »

Fra producenterne SunsOut præsenterer vi puslespillet Something’s Fishy. På billedet finder du hele 4 katte, som er meget interesserede i et akvarium, hvori der er en guldfisk. Det er et sjovt og sødt puslespil, som med sikkerhed ved bringe glæde når lagt.

Som du kan se på billedet, er det desuden lavet i en utroligt flot og tiltalende stilart, samt en masse smukke farver. Man fristes næsten til at indramme det, og hænge puslespillet på væggen. 

Puslespillet er lavet med store brikker, som gør dem velegnede til både ældre og unge. Selvom brikkerne er store får man hele 300 stk, hvilket nemt kan bringe en hel aftens underholdning. Prisen er naturligvis lidt højere end Secret Trail, men her får man til gengæld langt flere brikker at gøre godt med. Hele 3 gange så mange!

Verdenskort puslespil med store brikker

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
89,00 118,00 til butik »

En sand klassiker indenfor puslespil er dem, som viser et verdenskort. Ikke kun er det hyggeligt at lægge, men man kan samtidig lære lidt geografi. Dette verdenskort puslespil er desuden perfekt til ældre, siden brikkerne er langt større end normalt.

Oftest er puslespil med kort lavet med rigtig små brikker, men det er ikke tilfældet for dette. Spillet hedder “Map of the World” og indeholder hele 200 XL brikker. Det udgør en størrelse på hele 49 x 36 cm, så det har altså stadig en vis størrelse. 

NOAHS ARK

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
139,00 168,00 til butik »

Vil du gerne opleve det gamle testamente udfolde sig for øjnene af dig, i form af et smukt puslespil til alle aldre?

Scroll til toppen
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart.
Accepter
Privacy Policy