Hjem » Om os

Om os

Minleg er en platform som er lavet med henblik på at skabe større transparens på det danske legetøjsmarked. Vi samler legetøj fra størstedelen af danske forhandlere af legetøj, for at skabe et bedre overblik over priser såvel som udvalg.

Vi ønsker at gøre det nemmere for dig som forbruger, at det perfekte legetøj til dit formål. Det muliggøres, ved at skabe et overblik over alle landets forhandlere heraf. Desuden finder du også en række guides og tips med henblik på legetøj.

Sikkerhed og kvalitet

En af de helt store nødvendigheder indenfor køb af legetøj, er kvalitet og sikkerhed. Når man køber produkter til børn og unge er det vigtigt at sikkerheden er i top. Særligt når det kommer til legetøj for børn, skal man forsikre sig at legetøjet er godkendt.

I Danmark er vi blevet vandt til at vores produkter altid er godkendt og testet. Det er også tilfældet for størstedelen af hvad man køber. Det afhænger primært af hvilken forhandler man vælger, da ikke alle benytter sig af de bedste distributører.

Derfor er vores oversigt over legetøj en samling af de produkter, hvor vi ved kvaliteten er i top. Det gøres ved kun at inkludere legetøjsbutikker, som tilbyder disse. Desuden er er de inkluderede forhandlere ligeledes nogle som man kan stole på i henhold til fragt og produktgarantier.

Legetøj garanti

Hvis du har købt legetøj eller lignende med anbefaling fra Minleg, skal du kontakte den legetøjsbutik hvorfra produktet blev købt. Det er nemlig her du kan indløse dine garanti, hvis der skulle opstå problemer med legetøjet. Selvom vores samarbejdspartnere bestræber sig på en god kvalitet, så kan man altid være uheldig. Hvis det er tilfældet, så kontakt derved butikken for yderligere hjælp.

Hvem er vi?

Minleg af en række skribenter og programmører fra København Ø, som har til opgave at samle Danmarks udvalg af legetøj og gøre det tilgængeligt her på siden. Vi bestræber os på jævnligt at opdatere vores samling af produkter og sammenligninger, samt at skrive hjælpsomme guides og tips.

Således får du de bedste vilkår, for at finde billigt legetøj af en god kvalitet. På siden finder du nemlig også de mange tilbud og rabatter, som der konstant er at finde på legetøj.

Scroll til toppen
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart.
Accepter
Privacy Policy